saffron kuru meyve için ürünler (6)

KURU KAYISI - HIGH QUALITY DRIED APRICOT

KURU KAYISI - HIGH QUALITY DRIED APRICOT

Kuru Kayısıları Türkiye’den, Kuru Kayısı’nın başkenti Malatya kayısısından üretiyoruz. Bölge 10 milyon kayısı ağacına ev sahipliği yapıyor. Teknoloji ve tarımı uyumlu bir şekilde yürüttüğümüz bir üretim şeklimiz var. Bahçeden fabrikaya en iyi ürünü seçiyoruz. Ekibimizin deneyimi ve tecrübesi sayesinde en iyi ürünü buluyor, üretiyor ve muhafaza ediyoruz. Tüm kayısılarımız el ile toplanır, gün kurusu kayısılarımız güneş ile kurutulur. Kuru kayısı önemli nutrijenler ile potasyum, demir, A vitamini ve C vitamini konusunda zengindir. Kuru Kayısılarımız değişik ölçülerde; Jumbo, No:1, No:2, No:3, No:4, No:5, No:6, No:7, No:8 Değişik paket ölçüleri içinde; 250 Gr, 300 Gr, 400 Gr, 500 Gr, 1 Kg, 5 Kg, 10 Kg veya 12,5 Kg Kuru Kayısı Küpleri, 10x1 Kg (Kolilerde) Doypack, Karton Kutu, Transparan (PVC) Kutular ve Ahşap Paketler içerisinde sizlere sunulmaktadır. Boyutlar: SIZESPIECES PER KG JUMBO60 to 80 NO-181 to 100 NO-2101 to 120 NO-3121 to 140 NO-4141 to 160 NO-5161 to 180
Organic Dried Apricots - Organik Kuru Kayısı

Organic Dried Apricots - Organik Kuru Kayısı

Suitable for your active lifestyle, our specially dried organic apricots intensify their natural taste and nutritional value. These organic apricots are visually striking with their unique dark color. With their high fiber content, they support healthy digestion, strengthen the immune system and provide a natural source of energy. It is an enjoyable and nutritious choice not only as a snack on its own, but also in mixes and baked goods. Dried Heritage - Organic and Delicious Alternatives
kuru kayısı dried apricots

kuru kayısı dried apricots

best quality
Aydın/Türkiye'den Kurutulmuş Dağ İnciri - Doğal, güneşte kurutulmuş dağ inciri, kimyasal içermez

Aydın/Türkiye'den Kurutulmuş Dağ İnciri - Doğal, güneşte kurutulmuş dağ inciri, kimyasal içermez

Menşei: Aydın /TÜRKİYE Paketler: 12.5 kg , 10 kg Boyutlar: 1,2,3,4 Tür: Lerida , Garland, Doğal, Dağ HTS Kodu: 08042010 İncir, ağırlıklı olarak Akdeniz ikliminin hakim olduğu ülkelerde yetiştirilmektedir. Türkiye'de incir plantasyonları yaygın olmasına rağmen, yetiştirme bölgeleri arasında toprak ve iklim koşullarında farklılıklar bulunmaktadır. Kuru incir üretimi için ideal koşullar şunlardır: ılıman ve yağışlı kışlar, özellikle Temmuz-Eylül aylarında 30-40°C yaz sıcaklıkları, %45-50 bağıl nem, alüvyonlu, kilimsi-toprak ve yıllık ortalama yağış miktarının yaklaşık 650 mm olması.
SUN DRIED APRICOT - HIGH QUALITY SUN DRIED APRICOT

SUN DRIED APRICOT - HIGH QUALITY SUN DRIED APRICOT

Kuru Kayısıları Türkiye’den, Kuru Kayısı’nın başkenti Malatya kayısısından üretiyoruz. Bölge 10 milyon kayısı ağacına ev sahipliği yapıyor. Teknoloji ve tarımı uyumlu bir şekilde yürüttüğümüz bir üretim şeklimiz var. Bahçeden fabrikaya en iyi ürünü seçiyoruz. Ekibimizin deneyimi ve tecrübesi sayesinde en iyi ürünü buluyor, üretiyor ve muhafaza ediyoruz. Tüm kayısılarımız el ile toplanır, gün kurusu kayısılarımız güneş ile kurutulur. Kuru kayısı önemli nutrijenler ile potasyum, demir, A vitamini ve C vitamini konusunda zengindir. Kuru Kayısılarımız değişik ölçülerde; Jumbo, No:1, No:2, No:3, No:4, No:5, No:6, No:7, No:8 Değişik paket ölçüleri içinde; 250 Gr, 300 Gr, 400 Gr, 500 Gr, 1 Kg, 5 Kg, 10 Kg veya 12,5 Kg Kuru Kayısı Küpleri, 10x1 Kg (Kolilerde) Doypack, Karton Kutu, Transparan (PVC) Kutular ve Ahşap Paketler içerisinde sizlere sunulmaktadır. Boyutlar: SIZESPIECES PER KG JUMBO60 to 80 NO-181 to 100 NO-2101 to 120 NO-3121 to 140 NO-4141 to 160 NO-5161 to 180